Kov për larje

1,790 L

Në magazinë

Ruani shkëlqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e larë rregullishtë me këtë shtupë.

Nëpërmjet kësaj shtupe mbrojtëse ruhet parketi  dhe pllakat nga dëmtimet.

Compare

Kov për larje

  • Ruani shkëlqimin e parketit ose pllava tuaja me shtresa duke e larë rregullishtë me këtë shtupë.
  • Nëpërmjet kësaj shtupe mbrojtëse ruhet parketi  dhe pllakat nga dëmtimet.

Specifikat:

  • Me kokë të posacme për tu përshatur me cdo lëvizje.
  • Koka ka leckat që ndrrohen.
  • Me hapsira të posacme për derdhjen e ujit.
X

Menu Kryesore