Kosh portativ për femije

2,990 L

Në magazinë

  • Kosh për të luajtur fëmijet me 10 topa shumëngjyresh dhuratë.
  • Kur foshnja është ende e vogël, të rriturit janë të zënë me punë, për t’u kujdesur për foshnjën mjafton ky kosh për të luajtur.
  • Ju mund të vendosni lodra në kosh, në mënyrë që foshnja të luajë në të, dhe të parandaloni zvarritjen e foshnjës kudo.
Compare
  • Ky kosh kaq praktik dhe i bukur për tu argetuar fëmijët me 10 topa shumëngjyrësh.
  • Sigurojini fëmijës një kosh kaq praktik dhe te sigurt për të luajtur.
  • Ju mund të vendosni lodra në kosh, në mënyrë që foshnja të luajë në të, dhe të parandaloni zvarritjen e foshnjës kudo.
  • Montohet shumë lehtë.
  • Specifikat
  • Përmasat: 125 x 110 x66 cm
X

Menu Kryesore