Kosh mbeturinash me sensor

1,490 L

Në magazinë

Ky produkt unik vjen tashmë për ju.

Hapeni shpejt kapakun në një sekondë.

Compare

Kosh mbeturinash me sensor

 • Ky produkt unik vjen tashmë për ju.
 • Hapeni shpejt kapakun në një sekondë.

Specifikat:

 • Njohje automatike.
 • Sensori i gjurit, dhe sensori i dorës.
 • I përshtatshem për dhomën e ndjenjes, kuzhinë, dhomë gjumi, banjo.
 • Mos e mbyllni manualisht kapakun kur kapaku është i hapur.
 • Me sensorin më të përparuar, ai mund të skanohet brënda 30 cm.
 • Me bateri AA kursim energjie.
 • Kapaciteti: 10L
 • Materiali: Plastik ABS
 • Përmasat: 30.7 x 21 x 19.7 cm
X

Menu Kryesore