Komardare

4,990 L

Në magazinë

Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.

Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.

Compare

Pishinë për fëmijë

  • Ditët e fëmijëve tuaj bëhen më argëtuese me pinshinat në shtëpi.
  • Dizajni e bën atë jo vetëm që të ketë një formë të bukur, por edhe më të rehatshme.
  • E bukur dhe e përshtatshme.

Specifikat:

  • Pishina është e vogël në madhësi dhe peshë e lehtë.
  • Mund të paloset dhe të futet në një çantë shpine për të marrë me vete.
  • Pishina e është e përshtatshme për udhëtime.
  • Perfekte për dhuratë edhe tek miqtë tuaj.
  • Material i cilësis se lartë.
  • Pëmasat2.6m x 1.75 x 56cm.
X

Menu Kryesore