Kolltuk për fëmijë

2,490 L

Në magazinë

  • Kolltuk për fëmijë mund të përdoret në 3 mënyra.
  • Si karrige për të lexuar ose parë filma.
  • Me hapje të poshtme për relaks maksimal dhe rehati.
  • Në pozicionin shtrirë për gjumë të qetë.
Compare
  • Kolltuk për fëmijë adopton pëlhurë super të butë.
  • I mbushur me pambuk PP ekologjik, i cili është i butë dhe i rehatshëm me një elasticitet të mirë.

 

Specifikat

  • Permasat: 75 x 47x 6 cm
X

Menu Kryesore