Kokë dushi me gurëza filtrimi.

790 L1,190 L (-34%)

Në magazinë

Me 3 lloje gurëzash që ju mundëson një ujë të pastër kur laheni.

Ndihmon në filtrimin e papastërtisë, klorit dhe baktereve që ka uji.

Compare
Kategori

Kokë dushi me gurëza filtrimi

  • Me 3 lloje gurëzash që ju mundëson një ujë të pastër kur laheni.
  • Ndihmon në filtrimin e papastërtisë, klorit dhe baktereve që ka uji.

Specifikat:

  • I rekomandueshëm për fëmijë dhe për personat që kanë probleme me lekurën.
  • Kjo kokë dushi kursen uje 30% me pak se kokat e zakonshme.
  • Rrit presionin e ujit 100% me shumë se çdo kokë tjetër.
X

Menu Kryesore