Kasetofon Mp3

2,490 L

Në magazinë

Kasetofon Mp3 për makinë.

Tani muzika juaj e preferuar është edhe më afër.

Compare

Kasetofon Mp3

  • Kasetofon Mp3 për makinë.
  • Tani muzika juaj e preferuar është edhe më afër.

Specifikat:

  • Fishë AUX.
  • Lidhje me Bleutooth.
  • Lidhja me USB.
  • Vënd i posatcëm per Memory Card
  • Me pultin përkatës.
  • Katër dalje të altoparlantëve dhe një dalje e linjës për lidhjen e një amplifikatori ose subwoofer-i shtojnë qartësi në tingullin brenda makinës tuaj.
  • Lidhet me telefon, tablet, kompjuter dhe pajisje të tjera që janë të pajisura pa tel.
  • Fuqia 60.0 W
X

Menu Kryesore