Karrige portative për fëmijë

4,490 L

Në magazinë

  • Kjo karrige portative për fëmijë mjaft komode dhe me cilësi të lartë.
  • E përshtatëshme për t’u ushqyer ose për të qëndruar të vegjlit.
  • E përshtateshme per cdo lloj tavoline.
  • Paloset kështu mund ta merrni kudo me vete.
Compare
  • Karrige ngrënieje portative.
  • Hiqet dhe pastrohet lehtë, tepër praktike për tu mbajtur në çdo hapësirë të shtëpisë.
  • E përshtatëshme për Femije 6 -36 mujashe.

Specifikat

  • Përmasat: 42x38x31 cm
  • E palosshme: 45x40x11 cm
X

Menu Kryesore