Karikues me Wireless

1,290 L

Në magazinë

Ky produkt eshte ideal per personat qe bejne udhetime te gjata ne makine dhe u nevojitet nje karikues pa patur nevoje qe te lidhet me fishe. Njekohesisht kryen rolin e mbajtesit te telefonit dhe karikuesit.
🔸️ Pershtatet per te gjithe Smartphonat qe suportojne karikimin me Wireless
🔸️ Suporton Fast Charging, i cili karikon deri ne 40% me shpejt se standartja
🔸️

Compare
SKU: karikues-me-wireless Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore