Karikues 6 në 1

2,990 L

Në magazinë

 • A jeni lodhur duke ju nevojitur 2, 3, 4, 5 ose 6 priza me fole për të karikuar të gjitha pajisjet tuaja në të njëjtën kohë?
 • Kjo është pajisja jonë më e re, karikuesi i shpejtë 6 në 1 është zgjidhja.
 • Pajisja që mund të karikoni në të njëjtën kohë, Airpods dhe Apple Watch, Samsung galaxy, të gjitha përmes një kablli.
Compare
 • A është shtëpia juaj ose tryeza e punës një rrëmujë kabllosh të ngatërruar?
 • Gjashtë pajisje mund të karikohen nga kjo pajisje!
 • Fuqia e karikimit pa tel të telefonit celular: 10W, 10W, 7.5W, 5W

 

Specifikat

 • Ngjyra: E zezë / e bardhë
 • Hyrja: 5V 2A / 9V 2A
 • Për fuqinë e daljes së orës Apple: 2W
 • Për Airpods Fuqia e Daljes: 3W
 • Për Samsung galaxy S10 S9 S8 S7 10
 • Modeli: Për iPhone XS XR 8
X

Menu Kryesore