Kapse për jorgan

690 L

Në magazinë

  • Kapni carcafët pa gjilpëra, mund ta mbajnë fort jorganin, duke ju dhënë juve dhe foshnjës tuaj një ndjenjë sigurie të plotë.
  • Eshtë i përshtatshëm për jorganët e dimrit, carcafet batanijet etj.
  • Pavarësisht se sa i trashë është jorgani.
  • Jorgani nuk zhvendoset për të parandaluar çarçafët dhe mbulesat nga ngatërrimi, duke e bërë kujdesin më të lehtë.
  • Cilësi e mirë, shumë e dobishme për dhomën tuaj të gjumit.
Compare
  • Kapëse jorgani pa rrëshqitje.
  • Kapsia mbërthen batanije, jorgan e ben të pa levizshme.
  • Lehtë për tu vendosur dhe hequr.

 

Specifikat

  • Madhësia: 6 * 2 * 2.5cm
  • Materiali: AB

 

X

Menu Kryesore