Kapak plastik

990 L

Në magazinë

  • Mbulesë në formë rrjete për të mbrojtur ushqimet nga insektet.
  • Një mënyrë e mirë për të mbrojtur ushqimin tuaj.
  • Nëse keni bërë gati ushqimin për te dashurin tuaj dhe e keni lenë mbi tavolinë, nuk do t’ju duhen gjithë ata kapake sipër pjatave, kjo mbulesë do të mbroni ushqimin tuaj.
Compare
  • Kapak plastik.
  • Mjaft praktike dhe efikase.

 

 

Specifikat

  • Diametri: 25 cm
  • 3 COPE
X

Menu Kryesore