Kamera Xiaomi Mi 360 °

5,490 L

Në magazinë

 • Çfarë është më e rëndësishme se siguria në shtëpi?
 • Kjo është arsyeja pse duhet ta njihni këtë Kamera Xiaomi Mi Home Security 360 ° 1080p.
 • Kamera e sigurisë për shtëpi Xiaomi Mi 360 ° 1080p.
 • Telekomandë përmes aplikacionit WIFI.
 • Vizion natën infra të kuqe.
Compare
 • Kamera e Sigurisë së Shtëpisë Mi 360 ° 2K, kabllo karikimi, adapter, çantë montimi në mur, manual përdorimi
 • Aktivizoni kamerën tuaj të sigurisë në tre hapa të thjeshtë
 • Shkarkoni aplikacionin Mi Home / Xiaomi Home.
 • Ndizni kamerën e sigurisë në shtëpi Mi 360 ° 2K.
 • Hapni aplikacionin, kërkoni dhe lidheni me pajisjen për ta përdorur atë normalisht.

Specifikat

 • Hyrja e energjisë: 5V 2A
 • Madhësia: 115 x 78 x 78 mm
 • Rezolucioni: 1080P / 1920×1080 piksel / 15fps
X

Menu Kryesore