Kamera PIR 1080P diellore

7,990 L

Në magazinë

 • Kamera për ambient të jashtëm me panel diellor, dhe sensor kundra vjedhjeve.
 • Vetë karikohet me anë të energjisë diellore , ose nëse dëshironi mund ta karikoni me fish.
 • Lidhet me wifi dhe mund të shihni pamjet që ofron kamera kudo që jeni në botë mjafton të keni internet në telefonin tuaj.
 • Kamera është me sensor e cila kap levizjet dhe ju dërgon alarm në telefon kur dikush mundohet të hyjë në ambientet tuaja.
 • Kundra shiut, erës.
Compare
 • Kjo kamerë zanore me dy drejtime në kohë reale, kamera ka një artoparlant dhe mikrofon.
 • Kamera ka një PIR të zgjuar, i cili mund të zbulojë lëvizjen.
 • Kamera me shumë platforma dhe aplikacioni përkatës për IOS, për Android dhe kompjuter është i zbatueshëm.
 • Rezistent nga uji dhe  ndryshkut në sipërfaqe, parandalon depërtimin e pluhurit dhe spërkatjen e shiut.
 • Kjo kamerë lidhjet me wifi, zgjimin dhe monitorimin në distancë, nuk ka nevojë të lidheni me një prizë dhe rrjetëzim.

Specifikat

 • Lloji i artikullit: Kamera me valë në natyrë
 • Madhësia: Përafër. 12.5 x 6.3 x 21.5cm
 • Rezolucioni i ekranit: 1080P
 • Distanca infra të kuqe: Afërsisht. 10-15 Metra
X

Menu Kryesore