Kamera e Sigurisë për shtëpi Imilab C20

3,790 L

Në magazinë

 • Siguroni shtëpinë tuaj me Xiaomi Imilab C20.
 • Një risi e fundit është kamera inteligjente IMILAB C20.
 • Kamer monitorimi kompakte për sigurinë e shtëpisë.
 • Ka vizion 360 gradë, zbulim lëvizjeje, thirrje video dhe teknologji të përparuar të inteligjencës artificiale për zbulim të saktë në kohë reale.
Compare
 • Kamera e zgjuar e mbikqyrjes Imilab C20.
 • Kamera e brëndshme e sigurisë WiFi me vizion të natës, audio me dy drejtime.
 • Pesha e tij është mjaft e lehtë, duke qenë vetëm 211g dhe është e disponueshme vetëm në ngjyrë të bardhë.
 • Baza rrotulluese siguron një gamë shikimi 360 gradë.
 • Furnizimi me energji dhe dalje 5V-2A / 10W
 • Kabllo energjie USB

 

Specifikat

 • Me përmasa: 112 × 76 × 76 mm
 • Rezolucion 1080p
 • Rotacioni 360 gradë
X

Menu Kryesore