Kabinet magazinimi Plastik me 4 sirtarë.

2,990 L

Në magazinë

  • Kabinet magazinimi plastik me 4 sirtarë.
  • Ideal për shtëpinë, kuzhinën, banjën ose studiot.
  • Dizajn i kursimit të hapësirës, ​​4 sirtarë që kanë hapësirë ​​të mjaftueshme për tu organizuar.
Compare
  • Kabinet magazinimi plastik me 4 sirtarë.
  • Ideal për shtëpinë, kuzhinën, banjën ose studiot.
  • Dizajn i kursimit të hapësirës, ​​4 sirtarë që kanë hapësirë ​​të mjaftueshme për tu organizuar.
  • Dekorative dhe funksionale është zgjedhja e duhur të organizuara sendet tuaja.
  • E bërë nga plastika e trashë PP ,e qëndrueshme dhe praktike rezistent ndaj pluhurit dhe ujit, i lehtë për t’u pastruar.

 

Specifikat

  • Përmasat:19 x 15.5 x 42 x 73.5 cm
  • Materialet: PP
X

Menu Kryesore