Ibrik elektrik

1,990 L

Në magazinë

Përgatisni çajin tuaj të preferuar me Çajnikun Elektrik me drita LED për vetëm 5 minuta
Vlim mbrojtje të thatë dhe mbinxehje
Ekrani i ndriçimit ndryshon ngjyre kur valimi ka perfunduar.
Element ngrohës i fshehur
Kapak i varur me siguri të kyçura , E lehtë e hapur
Filtri mund ti hiqet dhe te lahet shume kollaj
Mbrojtje nga mbinxehja
Kapaciteti i litrave 2.2 l 2000 Watt
Baza e rrotullimit 360 grade

Compare
SKU: ibrik-elektrik-5 Kategoritë: , ,
X

Menu Kryesore