Ibrik çaji

990 L

Në magazinë

Ibriku i ri i çajit tashme edhe me filtrim njekohesisht per te ju lehtesuar sa me shume pune
Materiali plastike dhe qelq
Lahet shume shpejt
Kapaciteti 500 ml

Compare
SKU: ibrik-caji Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore