Hinkë firzamonik silikon

300 L

Në magazinë

  • Kjo hinkë e palosshme e bën derdhjen aq më të lehtë.
  • Dizajni i vecantë kështu që ju mund të derdhni gjithçka pa u derdhur ose duke bërë një rrëmujë.
  • Ideale për derdhjen e ujit, lëngjeve, shurupet dhe më shumë.
Compare
  • Hinkë firzamonik e palosshme.
  • Bërë nga silikoni me cilësi të lartë.
  • Pastrohet lehtë dhe ruhet lehtë.
  • Hinka mund të paloset dhe nuk zë vend ne kuzhinë.

Specifikat

  • Lartësia e lartë: 12cm
  • Materiali: Silikoni
  • Ngjyra: e kuqe
X

Menu Kryesore