Hekur dore me avull

4,490 L

Në magazinë

Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.

Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja.

Compare

Hekur dore me avull

 • U lodhët me hekurin e zakonshëm?
 • Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.
 • Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja.
 • Ideal për shtëpitë tuaja.

Specifikat:

 •  Heq rrudhat nga rrobat në pak sekonda.
 • Ju mund edhe të dezefektoni veshjet tuaja fal avullit të fuqishëm.
 • Perfekt për udhëtimet tuaja, nuk nxë vënd.
 • Falë dorezes ergonomike përdoret lehtësisht.
 • Me butonin e ndezjes dhe fikjes.
 • Përmasat: 211mm x 204mm x 118mm
 • Fuqia: 1500W

 

 

 

 

 

X

Menu Kryesore