Hekur dore me avull

2,390 L

Në magazinë

U lodhët me hekurin e zakonshëm?

Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.

Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja.

Compare

Hekur dore me avull

 • U lodhët me hekurin e zakonshëm?
 • Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.
 • Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja.
 • Ideal për shtëpitë tuaja.

Specifikat:

 •  Heq rrudhat nga rrobat në pak sekonda.
 • I përshtatshëm për cdo lloj materiali.
 • Ju mund edhe të dezefektoni veshjet tuaja fal avullit të fuqishëm.
 • Perfekt për udhëtimet tuaja, nuk nxë vënd.
 • Falë dorezes ergonomike përdoret lehtësisht.
 • Me butonin e ndezjes dhe fikjes.
 • Fuqia: 1200W.
 • Kapaciteti ujit: 0.8L
 • Koha e qëndrimit ndezur: 35min.
X

Menu Kryesore