Hekur dore me avull

3,490 L

Në magazinë

Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.

Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja

Compare

Hekur dore me avull

 • U lodhët me hekurin e zakonshëm?
 • Hekuri dorës është perfekt për garderobën tuaj.
 • Kjo paisje e vogël e mrekullueshme ju vjen në ndihmë te hekurosni rrobat nga varsja.
 • Ideal për shtëpitë tuaja.

Specifikat:

 •  Heq rrudhat nga rrobat në pak sekonda.
 • I përshtatshëm për cdo lloj materiali.
 • Ju mund edhe të dezefektoni veshjet tuaja fal avullit të fuqishëm.
 • Perfekt për udhëtimet tuaja, nuk nxë vënd.
 • Falë dorezes ergonomike përdoret lehtësisht.
 • Me butonin e ndezjes dhe fikjes.
 • Përmasat: 280mm x 130mm
 • Fuqia: 1501-1799W
X

Menu Kryesore