Hapëse kapakësh 4 në 1

490 L

Në magazinë

  • Hapësja e kavanozit për duar të dobëta.
  • Një ndihmë e thjeshtë kuzhinë për të gjitha madhësitë e kavanozave dhe shisheve.
  • Me nje dizanj praktik perfekte per hapjen e kavanozave, shisheve etje..

 

Compare
  • Hapëse kapakësh 4 në 1.
  • Tepër rezisten dhe i qëndrueshem.
  • Një dorezë e butë ergonomike si për komoditetin ashtu edhe për lehtësinë e përdorimit.
  • Një mjet i thjeshtë kuzhine për të gjitha madhësitë e kavanozave dhe shisheve.

 

Specifikat

  • Madhësia: 23 * 10cm
  • Materiali: PP + gome
X

Menu Kryesore