Hapëse automatite

1,590 L

Në magazinë

 • E përsosur për çdo kavanoz ose shishe të vështirë për t’u hapur.
 • Thjesht vendosni produktin në majë të kavanozit, shtypni butonin dhe kanaçe do të hapet për sekonda.
 • Hapni kanaçe pa mundim të çdo madhësie duke shtypur butonin dhe ndaloni duke shtypur edhe një herë.
 • E lehtë për tu hequr dhe pastruar.
Compare
 • Hap kavanove të të gjitha madhësive.
 • Ju as nuk duhet të përdorni forcë ajo rrotullohet automatikisht.
 • Dizajni i hapjes së ingranazheve mund të rregullohet lirshëm në përputhje me preferencat tuaja.
 • Produkti është bërë nga ABS me cilësi të lartë.

 

Specifikat

 • Materiali: ABS
 • Bateria: 2 * AA (1.5V) (nuk përfshihen)
 • Madhësia: 10 * 6 * 18cm
X

Menu Kryesore