Grirese perimesh

990 L

Në magazinë

Bëjeni me të lehtë gatimin nga shtëpia me grirësen  cilesore për perime.

Thika e grirëses është e shkëlqyeshme për grumbullimin dhe copëtimin e qepës / perimeve / hudhrave.

Compare
SKU: grirese-perimesh-4 Kategoritë: , , ,

Grirëse për perime

  • Bëjeni me të lehtë gatimin nga shtëpia me grirësen  cilesore për perime.
  • Thika e grirëses është e shkëlqyeshme për grumbullimin dhe copëtimin e qepës / perimeve / hudhrave.

Specifikat:

  • Ideale për prerjen e perimeve të ndryshme lehtësisht dhe shpejt duke shtypur
  • E punuar me plastikë të përforcuar me një teh çeliku inox
  • Përmasat: 21.5 x 8cm
X

Menu Kryesore