Grirëse manuale

690 L

Në magazinë

  • Grirësia manuale e shpejtë dhe pa shpenzuar energji.
  • Praktike dhe e shpejtë.
  • Shumë funksionale për kuzhinën tuaj.
Compare
  • Grirëse manuale.
  • Grirësja përmban thika prerëse prej inoxi ne formë zikzake.
  • Para grirjes, ushqimi duhet të pritet në copa (mundësisht shirita të gjata)

Specifikat

  • Thikat prerëse inox
  • Material plastik
X

Menu Kryesore