Grirëse elektrike Sonifer SF-8051

2,490 L

Në magazinë

 • Super grirësja në të cilën mund të grini 2 produkte njëkohësisht!
 • Pjesa poshtë përdoret për grirjen e mishit ndërsa lart për perime.
 • Me dy mënyra shpejtësie, e lehtë dhe e fortë.
 • Furqia 220W Masa: 500ml dhe 200ml.
Compare
 • Grirëse elektrike Sonifer SF-8051 me dy depozita.
 • Përdoret për copëtimin dhe bluarjen e perimeve dhe mishit.
 • Motor i fuqishëm me mbrojtës nga nxehtësia.
 • E sigurt për larjen e enëve.

 

Specifikat

 • Marka Sonifer
 • Fuqia: 250 W
 • Tensioni (V):220V
 • Kapaciteti i tasit të punës (Kupa): 500 + 200 ml
X

Menu Kryesore