Grirës për perime

790 L1,190 L (-34%)

Në magazinë

Mënyra më e shpejtë për grirjen e perimeve ose te frutave.

Përgatitni ushqimin tuaj menjëherë duke copëtuar perimet.

Compare
Kategoritë: ,

Grirës për perime

  • Përgatitni ushqimin tuaj menjëherë duke copëtuar perimet.
  • Ju vjen në ndihmë ky produkt fantastik.
  • Mënyra më e shpejtë për grirjen e perimeve ose te frutave.

Specifikat:

  • 2 tehe të mprehta celiku të pandryshkshëm.
  • Manual, mund të përdoret lehtësisht me dorë.
  • Pastrohet lehtë, por dhe mund ti lani në lavastovilje.
  • Përmasat: 22 x 14.2 cm

 

 

X

Menu Kryesore