Gotë elektrike

890 L

Në magazinë

Bëjeni tuajën këte got fantastike.

Shijoni kafen me përzirjen e mrekullueshme.

Compare
Kategoritë: ,

Gotë elektrike.

  • Bëjeni tuajën këte got fantastike.
  • Përzieni kafen pluhur me qumështin dhe kafeja juaj do te jet gati.
  • Shijoni kafen me përzirjen e mrekullueshme.

Specifikat:

  • Dizjani modern ka mbrojte të dyfishtë.
  • Doreza ergonomike mjaft e përshtatshme.
  • Nuk mund të përdoret në mikroval.
  • Mund të lahet vetëm me dorë.
  • Kapaciteti: 400ml.
  • Përmasat: 118mm x 90mm x 38mm
  • E disponojme në ngjyrë bojqielli.

 

X

Menu Kryesore