Game 4 në 1

4,490 L

Në magazinë

 • Set tastiere dhe mouse për gaming 4in1.
 • Seti i tastieres është i pajtueshëm me iPhone, iPad, iOS, telefon Android, tablet.
 • Gjithashtu duhet ta lidhni tastierën me një karikues 5V 1 ~ 2A, siç është ngarkuesi i telefonit tuaj.
 • Çelësa të personalizuar për të luajtur lojëra në celulare.
Compare
Kategoritë: , , Tag:
 • Instaloni “geekgamer” në telefonin tuaj.
 • Lidhni mirë telefonat, konverterin, mous dhe tastierën tuaj.
 • Duhet të shkarkoni APP “ShootingPlus V3” nga Google Play dhe App Store.
 • Dhe më pas operoni sipas manualit të përdoruesit për të krijuar tastierën dhe tastet e mouse në lojërat celulare.
 • Përdorimi i tastierës dhe mouse është më i shpejtë, më i saktë dhe më i mirë se përdorimi i gishtërinjve në celularin tuaj.

Specifikat

 • Input e tastierës: DC 5V 1 ~ 2A.
 • Distanca wireless: afërsisht. 32,8
 • Mënyra e funksionimit: Android / Apple.
X

Menu Kryesore