Furce për lyerjen e shtëpisë

1,390 L

Në magazinë

Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.

Furça Paint mund të transformojë të gjithë shtëpinë tuaj dhe të rrisë vlerën e saj më shpejt sesa keni menduar ndonjëherë e mundur.

Compare
Kategori

Furce për lyerjen e shtëpisë

  • Ky set fantatstik do tju ndihmojë të lyeni vetë shtëpinë pa ndihmën e askujt.
  • Furça Paint mund të transformojë të gjithë shtëpinë tuaj dhe të rrisë vlerën e saj më shpejt sesa keni menduar ndonjëherë e mundur.

Specifikat:

  • Falë pjesëve të përfshira  ju mund të lyeni qoshe të ndërlikuar, ose rreth prizave të çelsave dhe kornizave të dyerve.
  • Furça Roller Paint është kaq e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur madje edhe fëmijët tuaj mund të ndihmojnë për t’i dhënë një punë profesionale bojës pothuajse çdo sipërfaqe.
  • Përdorni ambiente të brendshme dhe të jashtme.
  • Pa kohë përgatitjeje.
  • Mjafton të hidhni bojën në vëndin e përshtatshëm.
X

Menu Kryesore