Furçë për larjen e pjatave

1,290 L

Në magazinë

  • Ky produkt kaq praktik që do t’ju ndihmojë në kuzhinat tuaja.
  • Pastron pjatat e kuzhinës në mënyrë efektive.
  • Nuk krijon gërvishje.
  • Shumë e butë edhe praktike.
  • Eshtë shumë e thjeshtë edhe praktike në përdorim.
Compare
  • Ky produkt kaq praktik per larjen e pjatave.
  • Ju mund të lani pjatat tuaja me më pak ujë dhe të kurseni ujë.
  • Këmbët me vakum parandalojnë rrëshqitjen dhe sigurojnë përdorim më të rehatshëm.

 

Specifikat

  • Material: Plastikë e fortë
  • Pesha: 410 gram
X

Menu Kryesore