Fshesë pastrimi

1,790 L

Në magazinë

Fshesë pastrimi inteligjente me magnet për mbledhjen e mbeturinave e pluhurit në shtëpinë tuaj

Ka material te butë ku mund të mbledhe dhe grimcat më të vogla.

Compare

 

Fshesë pastrimi për shtëpinë tuaj.

1.I vogël dhe i përshtatshëm: këndi i divanit gjithashtu mund të pastrohet.

2. Hedhja e mbeturinave: pa pluhur të mbetur.

3. Fshesë elastike e lartë: kompakt dhe delikate, butësi e moderuar.

 

Specifikat 

Materiali: PP + çelik inox

Ngjyra: E bardhe

Pesha: 0,89 kg

X

Menu Kryesore