Furçë pastimi

490 L

Në magazinë

  • Furcë Ideale për pastrimin e dritareve.
  • Kjo do t’ju ndihmojë të pastroni papastërtitë dhe pluhurin e bllokuar në pjesët më të ngushta.
  • Do t’ju lejojë të hiqni shpejt papastërtitë dhe pluhurin nga dritarja dhe vendeve të tjera të vështira për t’u arritur.
Compare
  • Furcë për pastrimin e dritareve.
  • Kjo do t’ju ndihmojë të pastroni papastërtitë dhe pluhurin e bllokuar kudo!
  • Një furçë kompakte dhe e lehtë në përdorim.

 

Specifikat

  • Pesha: 30g
  • Materiali: plastikë

 

X

Menu Kryesore