Furcë Multifunksionale

690 L

Në magazinë

Furcë për pastrim të menjëhershëm.

Ideale për shtëpinë tuaj.

Compare
Kategoritë: ,

Furcë Multifunksionale

  • Furcë për pastrim të menjëhershëm.
  • Furcë me shumë funksione.
  • Ideale për shtëpinë tuaj.

Specifikat:

  • Mund ta përdorni për enët por dhe për ambjente të tjera.
  • E lehtë në përdorim.
  • Materiali: Plastik PP, Fijet e furcës shumë të forta.
X

Menu Kryesore