Fshesë korenti vertikale Sokany

4,490 L

Në magazinë

 • Fshesë korenti vertikale, ideale për pastrimin e tapetëve dhe dyshemeve.
 • Kjo fshesë e fuqishme do të përballojë kërkesën e përditshme në pastrimin e shtëpisë suaj.
 • Shtëpia juaj do të jetë e pastër dhe do të shkëlqejë përditë
 • Shumë e përshtatshme për përdorim falë ndërtimit të thjeshtë.
Compare
 • Fshesë korenti vertikale Sokany
 • Depozitë të lëvizshme dhe pastrohet lehtë.
 • Sistemi i filtrimit HEPA kap pluhurin, papastërtitë, bakteret dhe alergjenët për një mjedis më të pastër në shtëpi

 

Specifikat

 • Fuqia (W): 600W
 • Tensioni (V): 220V
 • Marka: Sokany
 • Kapaciteti i Kutisë së Pluhurit (L): 1-2 L
 • Gjatësia e kordonit (m): Rreth 3.5 metra
X

Menu Kryesore