Fshesë korenti me vakum

4,490 L6,990 L (-36%)

Në magazinë

Mjaftë u lodhët me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet më i lehtë me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjenë maksimale.

Compare

Fshesë Korenti me vakum

  • Mjaftë u lodhët me fshesat e vjetra.
  • Pastrimi behet më i lehtë me fsheshen e korentit me vakum.
  • Ideale për personat alergjik.
  • Garanton higjenë maksimale.
  • Praktike dhe e shpejtë.

Specifikat:

  • Koka e lëvizshme.
  • Tapiceri e përshtatshme për cdo  ambjent.
  • Dorez ergonomike.
  • Pesha:  1.9kg
  • Fuqia: 850W

 

 

X

Menu Kryesore