Fshesë korenti

3,490 L

Në magazinë

 • Fshesë korenti me filter HX-2019 1000W.
 • Kupa transparente e pluhurit për të ditur se sa pluhur është grumbulluar dhe kur duhet pastruar.
 • Furcë rrotulluese për pastrim të lehtë të dyshemese dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të pastroni nën divanë dhe vendë të vështira për t’u arritur.
 • Doreza kapëse e bën më të lehtë për ta lëvizur dhe transportuar.
 • I përshtatshëm për pastrim në drurë, qilim, dysheme me pllaka, makinë, krevat etj.
Compare
 • Fshesë korenti me filter HX-2019 1000W.
 • Kupa transparente e pluhurit për të ditur se sa pluhur është grumbulluar dhe kur duhet pastruar.
 • Furcë rrotulluese për pastrim të lehtë të dyshemese dhe gjithashtu do t’ju ndihmojë të pastroni nën divanë dhe vendë të vështira për t’u arritur.
 • Doreza kapëse e bën më të lehtë për ta lëvizur dhe transportuar.
 • I përshtatshëm për pastrim në drurë, qilim, dysheme me pllaka, makinë, krevat etj.

Specifikat

 • Kupa pluhuri me kapacitet të madh 2L.
 • Gjatësia e kabullit: 4 m
 • Tensioni: 220V-50Hz
 • Fuqia 1000W
X

Menu Kryesore