Frytiere 3 në 1

990 L

Në magazinë

  • Jepini bukuri tavolinës tuaj me frytjeren prej plastike.
  • Mund të vendosni  lloje të ndryshme të frutave.
  • Doreza në pjesën e sipërme është e lehtë për t’u lëvizur.
Compare
  • Frytjer i palosshëm me tre shtresa, është një organizator shumë-funksional.
  • Ky frytjere i zbukuruar me shtresa është shumë e përshtatshme për ruajtjen e frutave dhe pastave në kuzhinë.
  • Frytjeri me 3 shtresa të palosshme mund të ngjitet kur nuk përdoret,

Specifikat

  • Materiali: ABS
  • Ngjyra: blu, rozë, jeshile
  • Madhësia: madhësia e palosur: 20 * 30 cm
  • Madhësia: madhësia e hapur: 20 * 49.5 cm
X

Menu Kryesore