Formë akulli

890 L

Në magazinë

 • Jepini freski gotës suaj si dhe rëndësinë e detajit në servirjën në mënyrën e duhur.
 • Të një gotë me ujë lëngje apo pije të ndryshme përmes formave të vecanta e estetike.
 • Përbërje plastike e fortë.
 • Nxirrni akullin me lehtësi.
 • E lehtë në përdorim.
Compare
 • Formë akulli për kuzhinën tuaj me kapak.
 • Materiali i lehtë.
 • Praktik i gominës së presuar ju jep elasticitetin e nevojshem gjate nxjerrjes se akullit nga format
 • Kënaqësinë e komoditetin në përdorimin e përditshëm dhe jo vetëm.

 

 

Specifikat

 • Material: gominë
 • Ngjyra: portokalli
 • Mbajtësia e akullit me 17 vënde
X

Menu Kryesore