Enë gatimi Zepter ZP-2203

6,490 L

Në magazinë

 • Seti i enëve Zepter është set profesional i domosdoshëm për cdo kuzhinë.
 • Gatuani ushqime të shumëllojshme për një familje mesatare.
 • Mund të përdoren në çdo lloj sobe.
 • Sipërfaqe jo ngjitëse.
Compare
 • Enë gatimi prej çeliku inox me mbulesë qelqi.
 • Fund çeliku inox me 5 shtresa me qëndër alumini për shpërndarje më të shpejtë dhe të barabartë të nxehtësisë.
 • Tenxhere e plotë prej çeliku inox lejon pastrimin e lehtë të përdorimit të thjeshtë

 

Specifikat

 • Marka: Zepter
 • 1 tenxhere prej çeliku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tenxhere prej çeliku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 18 x 10,5 cm, kapaciteti: 2,5 litra
 • 1 tenxhere çelik + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 20 x 11,5 cm, kapaciteti: 3,4 litra
 • 1 tenxhere prej çeliku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 24 x 13,5 cm, kapaciteti: 5,8 litra
 • 1 kuti prej çeliku inox + 1 mbulesë qelqi: madhësia: 16 x 9,5 cm, kapaciteti: 1,9 litra
 • 1 tigan çelik + 1 kapak qelqi: madhësia: 24 x 6,5 cm
 • Material: celik inoks
X

Menu Kryesore