Elektrik Dore

1,890 L

Në magazinë

Elektrik dore me energji diellore multifunksionale.
🔸️ Sherben dhe si power bank
🔸️ Kursen energjine deri ne 80%
🔸️ Koha e karikimit te power bank 6-8 ore
🔸️ E pershtatshme per kamping apo per aktivitete te tjera ne ambjente te jashtme
🔸️ Pajiset gjithashtu edhe me prize per karikim

Compare
SKU: elektrik-dore-3 Kategoritë: , , ,
X

Menu Kryesore