Elektrik Dore

990 L

Në magazinë

Beni drite kudo duke harxhuar minimumin e energjise.
🔸️ Elektriku sherben dhe si cakmak
🔸️ Material rezistent
🔸️ Krijon drite qe cila nuk demton syte
🔸️ E rikarikueshme
🔸️ Bateri litiumi

Compare
SKU: elektrik-dore-2 Kategoritë: , , ,
X

Menu Kryesore