Drite per Ambjente te Jashtme

4,990 L

Në magazinë

Ndriconi oborrin tuaj me kete llambe pa patur nevoje per energji elektrike.
🔸️ Llamba punon me energji diellore
🔸️ Instalohet lehte pa pasur nevoje per kabell
🔸️ Baterite kane jetegjatesi dhe cilesi te larte
🔸️ Trup i perbere nga alumini per nja rezistence me te gjate gjate shiut
🔸️ Pajiset me telekomande per kontrollin e drites
🔸️ Me sensor
🔸️ Mbulon deri ne 90 metra katror siperfaqe
🔸️ Permasat 22.5 x 39 x 6.5cm

Compare
SKU: drite-per-ambjente-te-jashtme-2 Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore