Drite Kampingu

1,590 L

Në magazinë

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
🔸️ Ideale per kamping apo per festa ne oborr
🔸️ 3 lloje te ndryshme dritash
🔸️ Material rezistent
🔸️ 6 LED + 1 W

Compare
SKU: drite-kampingu Kategoritë: , , ,
X

Menu Kryesore