Drite Dore Kundra Ujit

2,590 L

Në magazinë

Kjo drite dore eshte perfekte per adhuruesit e zhytjes dhe detit.
🔸️ Ndricon deri ne 2 ore rresht
🔸️ Diametri: 50 mm
🔸️ Drite LED

Compare
SKU: drite-dore-kundra-ujit Kategoritë: , , ,
X

Menu Kryesore