Dorezë për pastrimin e qimeve të kafshëve

990 L

Në magazinë

Dorezë e mrekullueshme prej silikoni për qenin ose macen tuaj.

Dorezë silikoni që heq qimet e tepërta nga kafshët.

Compare
Kategori

Dorezë për pastrimin e qimeve të kafshëve

  • Dorezë e mrekullueshme prej silikoni për qenin ose macen tuaj.
  • Dorezë silikoni që heq qimet e tepërta nga kafshët.
  • Kafshët e juaja tashmë do të rehatohen në shtëpi pa mundime ju do ti largoni qimet e tepërta.
  • Ato do të ndihen të përkedhelur ndërkoh që ju i largoni qimet.

Specifikiat:

  • Dhëmbezat prej selikoni do të largojne në mënyre perfekte qimet dhe cdo papastërti tjetër.
  • Materiali: Selikon i butë

 

 

X

Menu Kryesore