Dispenseri për drithëra

2,590 L

Në magazinë

  • Fëmijët tuaj mund të shijojnë drithërat dhe ushqimin e thatë me stil…
  • Fëmijët do ta kenë kënaqësi duke e kthyer çelësin dhe duke parë drithërat duke rënë në mënyrë të përsosur në tasin e tyre.
  • Dizajni i thjeshtë, elegant përmban një enë plastike të pastër të tejdukshme, me cilësi të lartë e cila mban një kuti drithërash.
  • Mbajteset e dispenserit ruan freskinë dhe shijen e ushqimeve që do vendosni.
Compare
  • Dispenseri me vrimë nxjerrëse Drithëra
  • Dizajni i montimit në mur, jo vetëm që ruan mirë ushqimin, por edhe kursen hapësirën e tryezës.
  • Vjen me një filxhan plastik, vendoseni nën vrimën nxjerrëse të enës dhe ktheni çelsin për të marrë sasinë që dëshironi.

 

Specifikat

  • materiali: PP me cilësi të lartë
  • Kapaciteti1.5L
X

Menu Kryesore