Dispenser

2,590 L

Në magazinë

 • Për një kuzhinë sa më praktike.
 • Mund të pëdoret për mbajtjen e produkteve të ndryshme.
 • I duhuri për mbajten e drithrave, fasule, fruta të thata apo të tjera sipas dëshirës.
 • Mbyllur mirë e bëni ushqimin tuaj të thatë dhe të freskët.
 • Praktik në perdorim.

 

Compare
Kategoritë: , Tags: , , ,
 • Stil në dizajn, i plotë në funksione.
 • Kapacitet i madh maksimalisht 12 kg.
 • Pajisur me një enë me funksion dhe kullimin.
 • Shtypni thjesht një buton për të hyrë  një sasi

Specifikat

 • Materiali: PP
 • Ngjyra: Blu / Gri
 • Madhësia: 17 * 34 * 41cm
 • Kapaciteti: 12 kg
X

Menu Kryesore