Depilim i Fytyrës me Pe DSP

1,990 L

Në magazinë

  • I urreni qimet e padëshiruara?
  • Ja si të realizoni një depilim afatgjatë.
  • Depilim pa dhimbje.
  • I lehtë në përdorim.
Compare
  • Pajisje cilësore që stimulon metodën e heqjes së flokeve me fije ta pastra pambuku.
  • Heq qimet nga zonat delikate të lekures si faqe, mjekër, vetulla etj..
  • Vjen me bateri të rikarikueshme.
  • Praktik dhe me material cilesor.

Specifikat

  • Depilator

 

X

Menu Kryesore